• вторник, 18 јуни 2024
На ФЕИТ почнаа Робомак и Робомак јуниор

На ФЕИТ почнаа Робомак и Робомак јуниор

Скопје, 22 април 2024  На Факултетот за електротехника и и...

Image

Остани поврзан