• вторник, 18 јуни 2024
Во Охрид по 25 пат фестивалот за деца „Распеано рибарче“

Во Охрид по 25 пат фестивалот за деца „Распеано рибарче“

Охрид, 13 април 2024 (МИА) – Детскиот музички фестивал „Распеано рибарче“ на 15 и 16 април ќе го има...

Image

Остани поврзан