• недела, 14 јули 2024
Со конференција „Стратегии во уметноста“ почнува 15. сезона на „Креативен викенд”

Со конференција „Стратегии во уметноста“ почнува 15. сезона на „Креативен викенд”

Скопје, 15 мај 2024 (МИА) – Петнаесеттата сезона на уметничката резиденција „Креативен викенд“ во Ла...

Image

Остани поврзан