• вторник, 25 јуни 2024
Петровска: Партнерството со Националната гарда на Вермонт нè направи посилни и побезбедни

Петровска: Партнерството со Националната гарда на Вермонт нè направи посилни и побезбедни

Скопје, 9 јуни 2023 (МИА) - Во присуство на министерката за одбрана Славјанка Петровска, началникот...

Image

Остани поврзан