• недела, 14 јули 2024
Асфалтиран локалниот пат во кривопаланечкото село Мождивњак

Асфалтиран локалниот пат во кривопаланечкото село Мождивњак

Крива Паланка, 28 мај 2024 (МИА) – Локалниот пат во село Мождивњак, кривопаланечко, во должина од 3...

Започна реконструкцијата на локалниот пат во село Мождивњак, кривопаланечко

Започна реконструкцијата на локалниот пат во село Мождивњак, кривопаланечко

Крива Паланка, 15 мај 2024 (МИА) – Започнаа градежните работи за реконструкција и рехабилитација на...

Image

Остани поврзан