• вторник, 18 јуни 2024
ДУИ: Сакале или не СДСМ и ВМРО, идниот претседател ќе се избира во Собранието

ДУИ: Сакале или не СДСМ и ВМРО, идниот претседател ќе се избира во Собранието

Скопје, 16 април 2024   ВМРО и СДСМ веќе се обединија против барањето на Демокр...

Image

Остани поврзан