• среда, 17 јули 2024
Инфантино најави голема промена во користењето на ВАР системот

Инфантино најави голема промена во користењето на ВАР системот

Нион, 17 мај 2024 (МИА) - Претседателот на ФИФА, Џани Инфантино, ја објави големата вест во врска со...

Image

Остани поврзан