• среда, 19 јуни 2024
„Политика“: Годишнина од потпишувањето на Бриселскиот договор - 11 години без ЗСО

„Политика“: Годишнина од потпишувањето на Бриселскиот договор - 11 години без ЗСО

Белград, 19 април 2024 (МИА) - Денеска се навршуваат 11 години од потпишувањето на Бриселскиот догов...

Image

Остани поврзан