• вторник, 16 јули 2024
Света архијерејска Литургија за споменот на Светите Кирил и Методиј во бигорскиот скит посветен на солунските браќа во селото Битуше

Света архијерејска Литургија за споменот на Светите Кирил и Методиј во бигорскиот скит посветен на солунските браќа во селото Битуше

Дебар, 20 мај 2024 (МИА) - Свештената бигорска Обител попладнево информираше дека на денот кога Прав...

Image

Остани поврзан