• вторник, 18 јуни 2024
Во Штип пријавени сто стари и изнемоштени лица, кои ќе гласаат на 23 април

Во Штип пријавени сто стари и изнемоштени лица, кои ќе гласаат на 23 април

Штип, 16 април 2024 (МИА) - Во Општинската изборна комисија(ОИК)-Штип до денеска за гласање на 23 ап...

Image

Остани поврзан