• среда, 04 октомври 2023

Регионалниот пат Валандово – Струмица, кај Валандовско Брдо во прекин за камиони и автобуси

Регионалниот пат Валандово – Струмица, кај Валандовско Брдо во прекин за камиони и автобуси

Скопје, 27 мај 2023 (МИА) - Регионалниот пат Валандово – Струмица , кај м.в. Валандовско Брдо е во прекин за камиони и автобуси, информираат од АМСМ. 

- Поради откачена приколка од влекач, регионалниот пат Валандово – Струмица , кај м.в. Валандовско Брдо е во прекин за ТМВ и Автобуси, се вели во извештајот на АМСМ за состојбата на патните правци во 18 часот. аа/вј/

Остани поврзан