• четврток, 18 април 2024

Прес-конференција на претседателот на РКЕ (во живо)

Прес-конференција на претседателот на РКЕ (во живо)

Скопје, 29 февруари 2024 (МИА) - Прес-конференција на претседателот на Регулаторна комисија за енергетика, водни услуги и услуги за управување со комунален отпад на Република Северна Македонија, Марко Бислимоски. 

Остани поврзан