• понеделник, 22 јули 2024

Прес-конференција на актуелниот и идниот претседавач на ПСЈИЕ (во живо)

Прес-конференција на актуелниот и идниот претседавач на ПСЈИЕ (во живо)

Скопје, 13 јуни 2024 (МИА) - Заедничка прес-конференција на актуелниот и идниот Претседавач на Процесот на соработка во Југоисточна Европа (ПСЈИЕ). 

Остани поврзан