• четврток, 25 април 2024

Презентација на културната програма за одбележување на Франкофонијата (во живо)

Презентација на културната програма за одбележување на Франкофонијата (во живо)

Скопје, 27 февруари 2024 (МИА) - Прес-конференција на Амбасадата на Франција и Францускиот институт во Скопје, Амбасадите на Швајцарија, Романија, Грција и Албанија. 

Остани поврзан