• среда, 27 септември 2023

Најмалку осум повредени по новиот земјотрес во Турција, урнати згради и лица затрупани под урнатини

Најмалку осум повредени по новиот земјотрес во Турција, урнати згради и лица затрупани под урнатини
 

 

 

Остани поврзан