• вторник, 28 ноември 2023

Седница на собраниската Комисија за одбрана и безбедност

Седница на собраниската Комисија за одбрана и безбедност

Скопје, 27 септември 2023 (МИА) - Во Собранието денеска седница ќе одржии Комисијата за одбрана и безбедност.

На дневен ред на седницата е Информацијата за потребата за склучување на договор со Чешката република за снабдување со резервни делови, поправка на делови, снабдување со потрошен материјал и давање на услуги за воздухопловите тип Ми-8МТ/17, Бел 206Б3 и Злин 242Л. фф/бак/

Фото: МИА Архива

Остани поврзан