• недела, 19 март 2023

Без вода за пиење утре дел од Кисела Вода

Без вода за пиење утре дел од Кисела Вода

Скопје, 19 март 2023 (МИА) - Поради преповрзување од стара на нова мрежа на улица „Димо Хаџи Димов“на крстосницата со улица „Антон Попов“ утре прекинато водоснабдување ќе имаат корисници од двете улици

Жителите од овие улици без вода за пиење ќе бидат од 8:00 до завршување на интервенцијата, информираат од ЈП Водовод и канализација - Скопје. ев/сп/

МИА ФОТО: Архива 

Миа мрежа