• недела, 17 септември 2023

Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски во посета на социјалната зграда во Гевгелија

Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски во посета на социјалната зграда во Гевгелија

Скопје, 15 февруари 2023 (МИА) – Министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски и директорот на АД за станбен и деловен простор Зоран Ѓоргијев, денеска ќе ја посетат социјалната зграда во Гевгелија.

Во рамики на посетата предвидени се и изјави за медиумите пред социјалната зграда во Гевгелија. свс/мд/

Остани поврзан