• сабота, 20 април 2024

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

17 февруари 2024 

Скопје - Претседателот на СОНК, Јаким Неделков ќе одржи прес-конференција. (СОНК, сала за состаноци, ул.„Маџир Маало“ бр.36/12:00)

Скопје - Потпишување Декларација за обединување на албанските опозициски сили. (х.„Александар Палас“/12:00)

Скопје - Мини фестивал „Светско, а наше - Саботи на светска музика“ во организација на Јавна Соба. 

Скопје - Фестивал на современа македонска поп музика - ПОП КУЛТУРА. (Едукативен културен центар „Лабораториум“/20:30)

Скопје - Музичко-театарската авантура „Необичен ден“ со ликовите од 5+ Фамилија. (Македонски народен театар/17.30 и 19.30)

Неготино - Втора треил трка за вино и љубов под мотото „Стартувај, уживај, радувај се! Во тебе е клучот“ во организација на ДЕКОНУС ДООЕЛ-Скопје, Општина Неготино и Планинарското друштво ,,Free hikers”. (Плоштад во Долни Дисан/10:00)

_________________________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Можно е и ова да ти се допаѓа

Остани поврзан