• четврток, 18 април 2024
МИА Најави - МКД

11 февруари 2024

Прилеп - Изјава за медиуми на потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски. (пред Центарот за Култура „Марко Цепенков“ во општина Прилеп /10:45)

Скопје - Прес-конференција на КСОМ. (во канцелариите на КСОМ , на прострот пред влезот на ЈП „Комунална хигиена“ во Керамидница /11:30)

_________________________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

 

Остани поврзан