• понеделник, 10 јуни 2024
МИА Најави МКД

26 мај 2024

Скопје – Прес конференција на Националната мрежа против хомофобија и трансфобија на која ќе бидат соопштени програмата и деталите за новото издание на Скопје Прајд/Парада на гордоста. (Социјален клуб Комитет / 11:00)

Скопје - Настан за кревање на свесноста за дијабетесот под мотото „СЕ ЗА НАС – ЗА НАС“, во организација на Сојузот на здруженија на Дијабетичари и Здружението на лица со дијабетес „АЛЕГРИЈА“ од Скопје. (Школка во Градски парк / 11:00)

__________________________________________________________ 

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Остани поврзан