• среда, 17 април 2024

МИА Најави-свет

МИА Најави-свет

3 Декември 2023

Меѓународен ден на лицата со посебни потреби

Брисел – Марш за климата на покана на невладини и локални организации.

Берлин – Бразилскиот претседател Луис Инасио Лула да Силва во дводневна посета на Германија.

Белград – Премиерката на Италија Џорџа Мелони во посета на Србија.

Остани поврзан