• недела, 18 февруари 2024

МИА Најави-свет

МИА Најави-свет

28 Ноември 2023 

Брисел – Почнува дводневна средба на шефовите на дипломатиите на земјите членки на НАТО.

Њујорк – Состанок на Советот за безбедност на ОН за Сирија.

Анкара – Иранскиот претседател Ебрахим Раиси во посета на Турција.

Остани поврзан