• петок, 24 мај 2024

МИА и Видеоплус со преноси во живо од ДИК и изборните штабови

МИА и Видеоплус со преноси во живо од ДИК и изборните штабови

Скопје, 24 април 2024 (МИА) - Медиумската информативна агенција МИА и агенцијата Видеоплус заеднички ќе реализираат преноси од прес-конференциите за резултатите од првиот круг на Претседателските избори од Државната изборна комисија и од изборните штабови. 

Преносот ќе се реализира со постојан сигнал и посебен канал од секој изборен штаб и ќе има можност во живо да се информира во реално време од штабовите. 

Исто така, на you tube каналот на МИА ќе може да се следи комбиниран пренос од изборната ноќ. 

Преносите се достапни на веб страницата на МИА www.mia.mk

 

Можно е и ова да ти се допаѓа

Остани поврзан