• петок, 26 мај 2023

Изјави на премиерот Ковачевски и сенаторот Марфи (во живо)

Изјави на премиерот Ковачевски и сенаторот Марфи (во живо)

Скопје, 26 мај 2023 (МИА) - Изјави за медиуми на претседателот на Владата Димитар Ковачевски и демократскиот сенатор, Крис Марфи.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Остани поврзан