• сабота, 13 април 2024

Изјави за вицепремиерката Грковска и претседателката на Инспекцискиот совет, Рендевска (во живо)

Изјави за вицепремиерката Грковска и претседателката на Инспекцискиот совет, Рендевска (во живо)

Скопје, 29 февруари 2024 (МИА) - Изјави на вицепремиерката задолжена за политики за добро владеење Славица Грковска и претседателката на Инспекцискиот совет, Даниела Рендевска

Остани поврзан