• недела, 02 април 2023

Изјава на српскиот претседател Вучиќ во Охрид (во живо)

Изјава на српскиот претседател Вучиќ во Охрид (во живо)

Охрид, 18 март 2023 (МИА) - Изјава на српскиот претседател Александар Вучиќ во Охрид.

Миа мрежа