• понеделник, 04 март 2024

Изјава на претседателот Стево Пендаровски (во живо)

Изјава на претседателот Стево Пендаровски (во живо)

Скопје, 6 декември 2023 (МИА) - Изјава на претседателот на државата Стево Пендаровски пред почетокот на одбележувањето на 30-годишнината од дипломатските односи меѓу Северна Македонија и Франција. 

Остани поврзан