• недела, 19 мај 2024

Изјава на министерот за земјоделство Љупчо Николовски (во живо)

Изјава на министерот за земјоделство Љупчо Николовски (во живо)

Скопје, 11 април 2024 (МИА) - Изјава на министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски. 

 

Можно е и ова да ти се допаѓа

Остани поврзан