• четврток, 22 февруари 2024

Изјава на министерот за економија Бектеши (во живо)

Изјава на министерот за економија Бектеши (во живо)

Скопје, 23 ноември 2023 (МИА) - Изјава на министерот за економија Крешник Бектеши. 

Можно е и ова да ти се допаѓа

Остани поврзан