• недела, 19 мај 2024

Известување до корисниците

Известување до корисниците

Скопје, 19 април 2024 (МИА) - Медиумската информативна агенција (МИА) ги информира корисниците дека поради технички интервеници и прилагодување на системот, можни се привремени прекини во емитувањето и дистрибуцијата на вестите.

Се извинуваме и благодариме на разбирањето. миа/

Остани поврзан