• среда, 10 јули 2024

Избор на двајца нови членови на Судскиот совет (во живо)

Избор на двајца нови членови на Судскиот совет (во живо)

Скопје, 6 јуни 2024 (МИА) - Избор на двајца нови членови на Судскиот совет.

 

Фото: МИА архива

Остани поврзан