• четврток, 11 април 2024

Дебата по повод Светскиот ден на обезноста - 4 Март

Дебата по повод Светскиот ден на обезноста - 4 Март

Скопје, 4 март 2024 (МИА) -  Со панел дискусија на тема  „Ајде да зборуваме за обезноста и ...“  во Деканатот на Медицинскиот факултет во Скопје денеска ќе се одбележи Светскит ден на обезноста - 4 Март.

Настанот го организира Научното здружение за обезност „ОБЕМ“ - Скопје.  

Во ЈЗУ ГОБ „8 Септември“ во Скопје пред една година беше отворен првиот Центар за менаџирање на обезноста во рамки на државава. лв/мд/

Можно е и ова да ти се допаѓа

Остани поврзан