• сабота, 30 септември 2023

Годишна изложба на ликовното студио „Арс Вивенди“

Годишна изложба на ликовното студио „Арс Вивенди“

Скопје, 30 мај 2023 (МИА) - Годишна изложба  на членовите  на Ликовното студио „Арс Вивенди“ ќе биде отворена вечер во 19 часот во галерија „КО-РА“ - нов  салон во Дом на култура „Кочо Рацин“ – Скопје.

На изложбата ќе бидат изложени дела во различна тематика, и во повеќе техники, настанати под менторство на познатиот и наградуван  уметник и педагог Тони Шулајковски. ар/лв/

Фото: Арс вивенди 

Остани поврзан