• среда, 21 февруари 2024

Времен прекин на сообраќајот од селото Ветуница до мостот на реката Блидеш

Времен прекин на сообраќајот од селото Ветуница до мостот на реката Блидеш

Скопје, 28 ноември 2023 (МИА) - Од 12 до 16 часот денеска на потегот од селото Ветуница до мостот на реката Блидеш ќе има времен прекин на сообраќајот.

Причина за прекинот, како што информира Авто мото сојузот на Македонија, е минирање на патот за изградба на делницата Длабочица-Чатал од експресниот пат А2.  

Патничките возила ќе се пренасочуваат по локалните патишта, а сообраќајот за тешките товарни возила ќе биде во прекин до расчистување на магистралниот пат. бак/вг/

Фото: МИА Архива

Остани поврзан