• недела, 17 септември 2023

Викендов втор Јунски коњички турнир

Викендов втор Јунски коњички турнир

Скопје, 9 јуни 2023 (МИА) – На теренот на клубот Анималс во Дрма, скопско, викендов ќе се одржи вториот Јунски коњички турнир.

Истовремено ќе се одржи 2. коло од отвореното Државно првенство во дресурно јавање.

На програмата се три натпревари во:
1. Категорија-А
2. Категорија-М и
3. Категорија-ЛМ

Дозвоелн е избор на слободна програма и музика во траење од 3-4 минути. зс/

Остани поврзан