• вторник, 05 март 2024

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 10 декември 2023 (МИА) - Денеска е недела, 10 декември  2023 година, 344-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 21 ден.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 50 минути, а ќе зајде во 16 часот и 2 минути.

Денов трае 9 часа и 11 минути.

Месечината, која е во фаза на последна четвртина, ќе изгрее 4 часот и 2 минути, а ќе зајде во 14 часот и 3 минути.

Остани поврзан