• недела, 09 јуни 2024
Астрономски календар

Скопје, 15 мај 2024 (МИА) - Денеска е среда, 15 мај 2024 година, 136-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 230 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 13 минути, а ќе зајде во 19 часот и 48 минути.

Денов трае 14 часа и 34 минути.

Месечината, која е во фаза на млада месечина нема да изгрее, а ќе зајде во 1 часот и 45 минути.

###

Остани поврзан