• e enjte, 25 korrik 2024
Kriteret për punësimin e specializantëve temë e takimit me ministrin e Shëndetësisë Taravari

Kriteret për punësimin e specializantëve temë e takimit me ministrin e Shëndetësisë Taravari

Shkup, 25 korrik 2024 (MIA) - Kriteret për punësimin e specializantëve privatë ishin në fokus të tak...

Taravari: Deri në fund të vitit të përpilohen kriteret për punësimin e 300 specializantëve, kërkohet zgjidhje edhe për personelin e mesëm mjekësor

Taravari: Deri në fund të vitit të përpilohen kriteret për punësimin e 300 specializantëve, kërkohet zgjidhje edhe për personelin e mesëm mjekësor

Shkup, 25 korrik 2024 (MIA) - Ministri i Shëndetësisë Arben Taravari sot ka takim me përfaqësuesit e...

Taravari: Ka mjete për zgjerim të listës pozitive me nëntë ilaçe të reja

Taravari: Ka mjete për zgjerim të listës pozitive me nëntë ilaçe të reja

Shkup, 25 korrik 2024 (MIA) - Ministri i Shëndetësisë Arben Taravari deklaroi sot se ka mjete që të...

Çeshllaroska për MIA-n: Jemi të kënaqur nga vendimi qeveritar për punësimin e specializantëve privatë, nesër presim detaje në takimin me ministrin Taravari

Çeshllaroska për MIA-n: Jemi të kënaqur nga vendimi qeveritar për punësimin e specializantëve privatë, nesër presim detaje në takimin me ministrin Tar...

Shkup, 24 korrik 2024 (MIA) - Jemi të kënaqur nga vendimi qeveritar për punësimin e specializantëve...

Taravari - Mellsom: Thellimi i bashkëpunimit në shëndetësi

Taravari - Mellsom: Thellimi i bashkëpunimit në shëndetësi

Shkup, 23 korrik 2024 (MIA) - Ministri i Shëndetësisë, Arben Taravari,...

Për gjashtë muaj në funksion akceleratori në SPQ

Për gjashtë muaj në funksion akceleratori në SPQ "8 Shtatori", paralajmëron Taravari

Shkup, 22 korrik 2024 (MIA) - Akceleratori në SPQ "8 Shtatori" pritet të funksionojë për gjasht...

Në

Në "8 Shtatori" do të bëhen kontrolle konsultative ambulantore dhe terapi onkologjike, paralajmëroi Taravari

Shkup, 22 korrik 2024 (MIA) - Ministri i Shëndetësisë, Arben Taravari i...

Taravari: BDI- 22 vite ishin në pushtet dhe asgjë nuk thanë, e tani nga opozita për dy muaj kanë ide të mëdha

Taravari: BDI- 22 vite ishin në pushtet dhe asgjë nuk thanë, e tani nga opozita për dy muaj kanë ide të mëdha

Shkup, 22 korrik 2024 (MIA) - Ministri i Shëndetësisë Arben Taravari, i...

Deri në fund të vitit nuk ka rritje të pagave në shëndetësi dhe marrëveshje të re kolektive, thotë Taravari

Deri në fund të vitit nuk ka rritje të pagave në shëndetësi dhe marrëveshje të re kolektive, thotë Taravari

Shkup, 22 korrik 2024 (MIA) - Deri në fund të vitit është e pamundur që të ketë rritje të pagave të...

Taravari: BDI-ja me funksionin drejtor ekonomik në Ministrinë e Shëndetësisë i ka

Taravari: BDI-ja me funksionin drejtor ekonomik në Ministrinë e Shëndetësisë i ka "qerasur" njerëzit e saj

Shkup, 18 korrik 2024  BDI-ja kishte një reagim ku qau hallin pse në Ministri të Shënde...

Taravari: Nuk besoj se ekziston punonjës shëndetësor i cili mund të lëndojë një fëmijë tremuajsh

Taravari: Nuk besoj se ekziston punonjës shëndetësor i cili mund të lëndojë një fëmijë tremuajsh

Shkup, 16 korrik 2024 (MIA) - Ministri i Shëndetësisë, Arben Taravari ende po e pret raportin e...

Taravari: Një foshnje tremuajshe me gjurmë të dhunës, fajtorët do të gjenden dhe dënohen

Taravari: Një foshnje tremuajshe me gjurmë të dhunës, fajtorët do të gjenden dhe dënohen

Shkup, 13 korrik 2024 (MIA) - Ministri i Shëndetësisë, Arben Taravari, mbrëmë në një kumtim në...

Taravari: Qëndrova konsekuent, hyra në politikë që të sjellim ndryshime në bllokun shqiptar dhe kjo ndodhi

Taravari: Qëndrova konsekuent, hyra në politikë që të sjellim ndryshime në bllokun shqiptar dhe kjo ndodhi

Shkup, 12 korrik 2024 (MIA) - Qëndrova konsekuent në politikë, hyra që të sjellim ndryshime në bllok...

Shefi i Zyrës së OBSH-së në Shkup në takim me ministrin e Shëndetësisë Taravari

Shefi i Zyrës së OBSH-së në Shkup në takim me ministrin e Shëndetësisë Taravari

Shkup, 9 korrik 2024 (MIA) - Përfaqësuesi i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) dhe shef i z...

Fjalimi i Arben Taravarit në Konventën e II-të të FRASH

Fjalimi i Arben Taravarit në Konventën e II-të të FRASH

Shkup, 7 korrik 2024 Përshëndetje të dashur rinista, Jam shumë i gëzuar të ndodhem m...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR