• e mërkurë, 24 korrik 2024
Bisedë telefonike Siljanovska Davkova - Vuçiq: Për Ilinden vizitë e përbashkët në manastirin Prohor Pçinski

Bisedë telefonike Siljanovska Davkova - Vuçiq: Për Ilinden vizitë e përbashkët në manastirin Prohor Pçinski

Shkup, 23 korrik 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova sot pasdite realizoi bise...

Siljanovska Davkova priti delegacionin nga

Siljanovska Davkova priti delegacionin nga "Rambl", "Kantor Ficxherald" dhe koorporata Tramp për mediume dhe teknologji

Shkup, 23 korrik 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska Davk...

Presidentja Siljanovska Davkova ka pritur Bjorn Gabriel, përfaqësuesin e Bankës Evropiane të Investimeve (BEI)

Presidentja Siljanovska Davkova ka pritur Bjorn Gabriel, përfaqësuesin e Bankës Evropiane të Investimeve (BEI)

Shkup, 23 korrik 2024 (MIA) - Presidentja e shtetit Gordana Siljanovska Davkova sot ka pritur Bjorn...

Presidentja Siljanovska-Davkova priti sportistët e vendit që do të marrin pjesë në Lojërat olimpike në Paris

Presidentja Siljanovska-Davkova priti sportistët e vendit që do të marrin pjesë në Lojërat olimpike në Paris

Shkup, 22 korrik 2024 (MIA) - Presidentja e vendit Gordana Siljanovska-Davkova sot priti olimpistët...

Siljanovska Davkova vizitoi pjesëtarët e Armatës të cilët marrin pjesë në shuarjen e zjarrit të madh në malin Sertë

Siljanovska Davkova vizitoi pjesëtarët e Armatës të cilët marrin pjesë në shuarjen e zjarrit të madh në malin Sertë

Negotinë, 18 korrik 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova sot ka vizituar pjesëtarët...

Presidentja Siljanovska Davkova priti anëtarët e Komisionit për Parandalim dhe Mbrojtje nga Diskriminimi

Presidentja Siljanovska Davkova priti anëtarët e Komisionit për Parandalim dhe Mbrojtje nga Diskriminimi

Shkup, 17 korrik 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova sot i ka pritur anëtarët e Kom...

Presidentja Siljanovska Davkova e priti drejtoreshën e Bankës Botërore për Ballkanin Perëndimor, Shiaoçin Ju

Presidentja Siljanovska Davkova e priti drejtoreshën e Bankës Botërore për Ballkanin Perëndimor, Shiaoçin Ju

Shkup, 16 korrik 2024 (MIA) - Presidentja e shtetit Gordana Siljanovska Davkova sot e priti drejtore...

Presidentja Siljanovska Davkova në Ohër më të mirëve nga fakultetet teknike ua dorëzoi

Presidentja Siljanovska Davkova në Ohër më të mirëve nga fakultetet teknike ua dorëzoi "unazën inxhinierike"

Ohër, 11 korrik 2024 (MIA) - Presdientja Gordana Siljanovska Davkova sot në mënyrë solemne në p...

Siljanovska Davkova: Të ngritët diskutim për shërbimin ushtarak në baza vullnetare

Siljanovska Davkova: Të ngritët diskutim për shërbimin ushtarak në baza vullnetare

Ohër, 11 korrik 2024 (MIA)- Presidentja Gordana Siljanovska - Davkova si komandant suprem i forcave...

Presidentja Siljanovska Davkova: Pasi vizitova Batalionin e forcave speciale, tani e kam të qartë pse armata e jonë e ka besimin më të lartë tek qytetarët

Presidentja Siljanovska Davkova: Pasi vizitova Batalionin e forcave speciale, tani e kam të qartë pse armata e jonë e ka besimin më të lartë tek qytet...

Ohër, 11 korrik 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska sot si komandant suprem i Armatës, i vi...

Presidentja Siljanovska Davkova për vizitë në Kampin e armatës për stërvitje në ujë në Ohër

Presidentja Siljanovska Davkova për vizitë në Kampin e armatës për stërvitje në ujë në Ohër

Ohër, 11 korrik 2024 (MIA) - Presidentja e shtetit dhe komandanti suprem i Armatës, Gordana Sil...

Siljanovska Davkova: Në Këshillin e Sigurimit do të ketë ekspertë për probleme globale, për eurointegrime dhe për ndryshime klimatike

Siljanovska Davkova: Në Këshillin e Sigurimit do të ketë ekspertë për probleme globale, për eurointegrime dhe për ndryshime klimatike

Shkup, 4 korrik 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova njoftoi se së shpejti Kabineti...

Takim Siljanovska Davkova - ambasadori australian: Marrëdhënie të shkëlqyera politike dhe thellim të bashkëpunimit ekonomik

Takim Siljanovska Davkova - ambasadori australian: Marrëdhënie të shkëlqyera politike dhe thellim të bashkëpunimit ekonomik

Shkup, 3 korik 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova dhe...

Presidentja Siljanovska Davkova e priti ambasadoren izraelite, Simona Frankel

Presidentja Siljanovska Davkova e priti ambasadoren izraelite, Simona Frankel

Shkup, 2 korrik 2024 (MIA) - Presidentja e shtetit Gordana Siljanovska-Davkova sot e priti ambasador...

Presidentja Siljanovska Davkova e priti përfaqësuesin e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, Fatih Turkmenoglu

Presidentja Siljanovska Davkova e priti përfaqësuesin e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, Fatih Turkmenoglu

 Shkup, 2 korrik 2024 (MIA) - Presidentja e shtetit Gordana Siljanovska Davkov...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR