• e hënë, 15 korrik 2024
Shpenzimet e përgjithshme shëndetësore në vitin 2022 më të ulëta për 1,4 për qind krahasuar me vitin 2021

Shpenzimet e përgjithshme shëndetësore në vitin 2022 më të ulëta për 1,4 për qind krahasuar me vitin 2021

 Shkup, 29 maj 2024 (MIA) - Shpenzimet e përgjithshme rrjedhëse për shëndetësi në vitin 2022 ar...

Në vitin 2022 rreth gjysma e eksporteve dhe importeve të përgjithshme është bërë nga 50 ndërmarrjet kryesore

Në vitin 2022 rreth gjysma e eksporteve dhe importeve të përgjithshme është bërë nga 50 ndërmarrjet kryesore

 Shkup, 29 maj 2024 (MIA) -  Më shumë se 90 për qind nga këmbimi i përgjithshëm i mallrave...

Një shkupjan me bruto pagë më të lartë vjetore prej 144 milionë denarëve, milioneri më i ri ka nëntë vite

Një shkupjan me bruto pagë më të lartë vjetore prej 144 milionë denarëve, milioneri më i ri ka nëntë vite

Shkup, 31 tetor 2023 (MIA) - Një qytetar  nga Shkupi vitin e kaluar ka realizuar dhe ka paraqit...

Avokati i Popullit do të prezantojë raportin për gjendjen në burgje dhe spitalet psikiatrike

Avokati i Popullit do të prezantojë raportin për gjendjen në burgje dhe spitalet psikiatrike

Shkup, 26 qershor 2023 (MIA) - Avokati i Popullit Naser Ziberi sot do të prezantojë raportin për gje...

KPMD do ta prezantojë raportin vjetor për vitin 2022

KPMD do ta prezantojë raportin vjetor për vitin 2022

Shkup, 19 maj 2023 (MIA) - Komisioni për Parandalimin dhe Mbrojtjen nga...

Antikorrupsioni e miratoi Raportin për punën për vitin 2022

Antikorrupsioni e miratoi Raportin për punën për vitin 2022

Shkup, 30 mars 2023 (MIA) - Komi...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR