• e shtunë, 15 qershor 2024
МIА Paralajmërime МКD

МIА Paralajmërime МКD

15 qershor 2024  Shku...

MIA Paralajmërime MKD

MIA Paralajmërime MKD

14 qershor 2024  Shku...

MIA Paralajmërime MKD

MIA Paralajmërime MKD

13 qershor 2024  Shkup - Samit i shevafe të shteteve dhe qeverive të p...

MIA Paralajmërime

MIA Paralajmërime

Shkup, 20 maj 2024 Shkup - Shënim i Ditës së bazës logjistike, në të cilën...

MIA paralajmërime MKD

MIA paralajmërime MKD

13 maj 2024  Shkup - Konferencë për shtyp e Bankës Popullore për proje...

MIA paralajmërime MKD

MIA paralajmërime MKD

11 maj 2024 Shkup - Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve do të mbajë seancë publike për shpallje...

МIА Paralajmërime МКD

МIА Paralajmërime МКD

8 maj 2024 Zgjedhje presid...

MIA Paralajmërime - MKD

MIA Paralajmërime - MKD

3 maj 2024 Shkup - Promovim i 10 librave nga letërsia botërore. &nb...

MIA Paralajmërime

MIA Paralajmërime

2 maj 2024 Kavadar - Zëvendësministri plotësue...

MIA dhe Videoplus me transmetime drejtpërdrejt nga KSHZ-ja dhe shtabet zgjedhore

MIA dhe Videoplus me transmetime drejtpërdrejt nga KSHZ-ja dhe shtabet zgjedhore

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Agjencia Informative Mediatike MIA dhe agjencia Videoplus bashkërisht d...

Mickoski për MIA-n: VMRO-DPMNE-ja do të ketë arrijë të konsolidojë 61 deputetë, preferojmë koalicion me opozitën shqiptare

Mickoski për MIA-n: VMRO-DPMNE-ja do të ketë arrijë të konsolidojë 61 deputetë, preferojmë koalicion me opozitën shqiptare

Shkup, 21 prill 2024 (MIA) - Kryetari i VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski në intervistë për MIA-n shp...

MIA Paralajmërime

MIA Paralajmërime

19 prill 2024 Kumanovë - Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Jeton Shaqiri do...

Kovaçevski për MIA-n: Kemi plan të qartë për shtetin, i cili do të vazhdojë procesin e integrimit evropian

Kovaçevski për MIA-n: Kemi plan të qartë për shtetin, i cili do të vazhdojë procesin e integrimit evropian

Shkup, 18 prill 2024 (MIA) - Kryetari  i LSD...

MIA Paralajmërime

MIA Paralajmërime

17 prill 2024 Shkup - Konferencë për shtyp e ministres së Kulturës, Bisera...

MIA paralajmërime MKD

MIA paralajmërime MKD

15 prill 2024  Prishtinë - Kryeministri teknik Talat Xhaferi do të mba...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR