• e hënë, 15 korrik 2024
Presidentja Siljanovska Davkova në Ohër më të mirëve nga fakultetet teknike ua dorëzoi

Presidentja Siljanovska Davkova në Ohër më të mirëve nga fakultetet teknike ua dorëzoi "unazën inxhinierike"

Ohër, 11 korrik 2024 (MIA) - Presdientja Gordana Siljanovska Davkova sot në mënyrë solemne në p...

Siljanovska Davkova: Të ngritët diskutim për shërbimin ushtarak në baza vullnetare

Siljanovska Davkova: Të ngritët diskutim për shërbimin ushtarak në baza vullnetare

Ohër, 11 korrik 2024 (MIA)- Presidentja Gordana Siljanovska - Davkova si komandant suprem i forcave...

Presidentja Siljanovska Davkova: Pasi vizitova Batalionin e forcave speciale, tani e kam të qartë pse armata e jonë e ka besimin më të lartë tek qytetarët

Presidentja Siljanovska Davkova: Pasi vizitova Batalionin e forcave speciale, tani e kam të qartë pse armata e jonë e ka besimin më të lartë tek qytet...

Ohër, 11 korrik 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska sot si komandant suprem i Armatës, i vi...

Presidentja Siljanovska Davkova për vizitë në Kampin e armatës për stërvitje në ujë në Ohër

Presidentja Siljanovska Davkova për vizitë në Kampin e armatës për stërvitje në ujë në Ohër

Ohër, 11 korrik 2024 (MIA) - Presidentja e shtetit dhe komandanti suprem i Armatës, Gordana Sil...

Siljanovska Davkova: Në Këshillin e Sigurimit do të ketë ekspertë për probleme globale, për eurointegrime dhe për ndryshime klimatike

Siljanovska Davkova: Në Këshillin e Sigurimit do të ketë ekspertë për probleme globale, për eurointegrime dhe për ndryshime klimatike

Shkup, 4 korrik 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova njoftoi se së shpejti Kabineti...

Takim Siljanovska Davkova - ambasadori australian: Marrëdhënie të shkëlqyera politike dhe thellim të bashkëpunimit ekonomik

Takim Siljanovska Davkova - ambasadori australian: Marrëdhënie të shkëlqyera politike dhe thellim të bashkëpunimit ekonomik

Shkup, 3 korik 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova dhe...

Presidentja Siljanovska Davkova e priti ambasadoren izraelite, Simona Frankel

Presidentja Siljanovska Davkova e priti ambasadoren izraelite, Simona Frankel

Shkup, 2 korrik 2024 (MIA) - Presidentja e shtetit Gordana Siljanovska-Davkova sot e priti ambasador...

Presidentja Siljanovska Davkova e priti përfaqësuesin e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, Fatih Turkmenoglu

Presidentja Siljanovska Davkova e priti përfaqësuesin e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, Fatih Turkmenoglu

 Shkup, 2 korrik 2024 (MIA) - Presidentja e shtetit Gordana Siljanovska Davkov...

Takim i Siljanovska Davkovës me ambasadorin spanjoll:  Spanja është partneri ynë i rëndësishëm në kuadër të NATO-s, KB-së dhe OSBE-së dhe mbështetëse e aspiratave për anëtarësim në BE

Takim i Siljanovska Davkovës me ambasadorin spanjoll: Spanja është partneri ynë i rëndësishëm në kuadër të NATO-s, KB-së dhe OSBE-së dhe mbështetëse...

Shkup, 1 korrik 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova so...

Musliu: Presioni partiak mbisundoi sistemin merit

Musliu: Presioni partiak mbisundoi sistemin merit

Shkup, 28 qershor 2024 (MIA) - Arsyetimi ligjor dhe sistemi meritor për të cilin presidentja flet gj...

Presidentja Siljanovska Davkova në takim me përfaqësuesin e përhershëm të UNDP-së

Presidentja Siljanovska Davkova në takim me përfaqësuesin e përhershëm të UNDP-së

Shkup, 26 qershor 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova sot u takua me përfaqësuesin...

Presidentja Gordana Siljanovska Davkova takoi shefin e Misionit të OSBE-së në Shkup, ambasadorin Kilian Uall

Presidentja Gordana Siljanovska Davkova takoi shefin e Misionit të OSBE-së në Shkup, ambasadorin Kilian Uall

Shkup, 25 qershor 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova sot e priti shefin e Misionit...

Presidentja Siljanovska Davkova e priti ambasadorin sllovak, Henrik Markush

Presidentja Siljanovska Davkova e priti ambasadorin sllovak, Henrik Markush

Shkup, 24 qershor 2024 (MIA) - Marrëdhëniet bilaterale dhe mundësitë për avancim tl bashkëpunim...

Presidentja Siljanovska Davkova ka pritur ambasadorin japonez, Ocuko Kazuja

Presidentja Siljanovska Davkova ka pritur ambasadorin japonez, Ocuko Kazuja

Shkup, 24 qershor 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova sot ka pritur ambasadorin e J...

Siljanovska Davkova - Ageler: Integrimet evropiane ndikojnë pozitivisht në konsolidimin demokratik dhe ekonomik të vendeve të rajonit

Siljanovska Davkova - Ageler: Integrimet evropiane ndikojnë pozitivisht në konsolidimin demokratik dhe ekonomik të vendeve të rajonit

Shkup, 20 qershor 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova sot ka realizuar takim me amb...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR