• e mërkurë, 24 korrik 2024
Angellov: Në QMK dhe DMSH ka mbipunësim në pozita të caktuara, ndërsa nuk ka njerëz aty ku duhet

Angellov: Në QMK dhe DMSH ka mbipunësim në pozita të caktuara, ndërsa nuk ka njerëz aty ku duhet

Shkup, 24 korrik 2024 (MIA) - Sistemit për menaxhim me kriza i nevojitet jë reformë e thellë. Në ras...

Mbledhje e Komitetit Drejtues për Menaxhim me Kriza: QMK dhe DMSH të bashkohen nën një komandë dhe të formohet njësi speciale

Mbledhje e Komitetit Drejtues për Menaxhim me Kriza: QMK dhe DMSH të bashkohen nën një komandë dhe të formohet njësi speciale

Shkup, 24 korrik 2024 (MIA) - Komiteti Drejtues për Koordinim dhe Menaxhim me Sistemin e Menaxhimit...

Aktive janë shtatë zjarre, të lënduar janë edhe disa zjarrfikës, deri më tani nuk ka nevojë për ndihmë të huaj

Aktive janë shtatë zjarre, të lënduar janë edhe disa zjarrfikës, deri më tani nuk ka nevojë për ndihmë të huaj

Shkup, 24 korrik 2024 (MIA) - Sot në mëngjes janë aktive shtatë zjarre, të gjitha resurset janë anga...

Toshkovski: Urgjentisht të riorganizohet tërë sistemi për menaxhim me krizat

Toshkovski: Urgjentisht të riorganizohet tërë sistemi për menaxhim me krizat

Shkup, 24 korrik 2024 (MIA) - Komiteti Drejtues për Menaxhim me Kriza s...

Komiteti për Koordinimin dhe Menaxhimin me Krizat do të mbajë seancë për gjendjen me zjarret

Komiteti për Koordinimin dhe Menaxhimin me Krizat do të mbajë seancë për gjendjen me zjarret

Shkup, 24 korrik 2024 (MIA)  - Situata e krizës me zjarret në ambient të hapur, të cilët kanë k...

Angellov: Janë shuar 20 zjarre, 10 janë ende aktive

Angellov: Janë shuar 20 zjarre, 10 janë ende aktive

Shkup, 23 korrik 2024 (MIA) - Në 24 orët e fundit në territorin e gjith...

Aktivë shtatë zjarre, në 24 orët e fundit janë regjistruar 29 zjarre në ambient të hapur

Aktivë shtatë zjarre, në 24 orët e fundit janë regjistruar 29 zjarre në ambient të hapur

Shkup, 22 korrik 2024 (MIA) - Qendra për menaxhim me kriza në mëngjes njoftoi se në 24 orët e fundit...

Gjendja e zjarreve në ambient të hapur deri në orën 13:00

Gjendja e zjarreve në ambient të hapur deri në orën 13:00

Shkup, 21 korrik 2024 (MIA) – Qendra për Menaxhim me Kriza deri në orën 13:00 e transmeton situatën...

QMK: Zjarri pas poligonit të armatës Penush lëviz në drejtim të Bregallnicës

QMK: Zjarri pas poligonit të armatës Penush lëviz në drejtim të Bregallnicës

Shkup, 21 korrik 2024 (MIA) - Zjarri që shpërtheu dje larg pas poligonit të qitjes së armatës Penush...

Një zjarr ka përfshirë një pyll me pisha afër Makedonski Brodit në fshatin Tazhevë

Një zjarr ka përfshirë një pyll me pisha afër Makedonski Brodit në fshatin Tazhevë

Ohër, 20 korrik 2024 (MIA) - Qendra Rajonale për Menaxhimin e Krizave në Ohër, informon se Njësia Te...

Tetë zjarre ende janë aktive, në shuarje janë përfshirë edhe Armata, policia dhe DMSH

Tetë zjarre ende janë aktive, në shuarje janë përfshirë edhe Armata, policia dhe DMSH

Shkup, 20 korrik 2024 (MIA) - Në 24 orët e fundit janë regjistruar tetë...

Jançev: Në territorin ku kanë rënë zjarret nuk ka dëme materiale e as pasoja për shtëpitë dhe familjet e qytetarëve

Jançev: Në territorin ku kanë rënë zjarret nuk ka dëme materiale e as pasoja për shtëpitë dhe familjet e qytetarëve

Kavadar, 19 korrik 2024 (MIA) - Fatmirësisht dëmet e shkaktuara nga zjarret janë të parëndësishme, r...

Shi i rrëmbyeshëm dhe bubullima në Ohër, Sveti Nikollë dhe Strumicë

Shi i rrëmbyeshëm dhe bubullima në Ohër, Sveti Nikollë dhe Strumicë

Shkup, 19 korrik 2024 (MIA) - Stuhi me reshje intensive, bubullima, erë e përforcuar dhe breshër ka...

Numër rekord i thirrjeve që nga ekzistimi i numrit të vetëm për raste emergjente 112

Numër rekord i thirrjeve që nga ekzistimi i numrit të vetëm për raste emergjente 112

Shkup, 19 korrik 2024 (MIA) - Numri i vetëm i emergjencës 112 në Qendrën për Menaxhimin e Krizave (Q...

Në vend janë aktive 13 zjarre

Në vend janë aktive 13 zjarre

Shkup, 19 korrik 2024 (MIA) - Qendra për Menaxhim me Kriza informon se janë 13 zjarre aktive, nga gj...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR