• e shtunë, 22 qershor 2024
Mickoski ka dorëzuar ndryshime në Ligjin për Energjetikë me të cilat nuk do të rritet çmimi i energjisë elektrike për amvisëri

Mickoski ka dorëzuar ndryshime në Ligjin për Energjetikë me të cilat nuk do të rritet çmimi i energjisë elektrike për amvisëri

 Shkup, 20 qershor 2024 (MIA) - Një grup deputetësh nga koalicioni "Maqedonia Jote" i udhëhequr...

Reagim nga VLEN-i për konferencën për shtyp të Ahmetit

Reagim nga VLEN-i për konferencën për shtyp të Ahmetit

Shkup, 5 qershor 2024 KUMTESË  Ahmeti u mund më 8 maj dhe tani...

Dimitrievski: Deri më tani nuk kemi bisedime për koalicionim të mundshëm me ndonjë subjekt politik

Dimitrievski: Deri më tani nuk kemi bisedime për koalicionim të mundshëm me ndonjë subjekt politik

Shkup, 6 maj 2024 (MIA) - Lideri i Lëvizjes ZNAM, Maksim Dimitrievski sot deklaroi se deri tani asnj...

Mexhiti: Do të ketë ndryshime dhe do të ketë qeveri jo me 61, por me mbi 70 deputetë, për VLEN-in bojkoti i zgjedhjeve presidenciale nuk është opsion

Mexhiti: Do të ketë ndryshime dhe do të ketë qeveri jo me 61, por me mbi 70 deputetë, për VLEN-in bojkoti i zgjedhjeve presidenciale nuk është opsion

Shkup, 3 maj 2024 (MIA) - Liderët e partive nga Koalicioni VLEN sot në konferencë për shtyp e a...

Osmani: Nuk ka qeveri pa shumicë të dyfishtë - shumicë absolute prej 61 deputetëve plus shumicën e Badenterit

Osmani: Nuk ka qeveri pa shumicë të dyfishtë - shumicë absolute prej 61 deputetëve plus shumicën e Badenterit

Shkup, 2 maj 2024 (MIA) - Fronti Evropian bëhet dhe bëhet opsioni...

Vankovska: Garën e shpallur paraprakisht të përfunduar e konsideroj të parakohshme

Vankovska: Garën e shpallur paraprakisht të përfunduar e konsideroj të parakohshme

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Kandidatja për presidente e shtetit e propozuar nga E Majta, Biljana Va...

Prokurori Bajrami në orën 13:00 do t'i kumtojë informacionet fillestare për zgjedhjet nga PP në mbarë vendin

Prokurori Bajrami në orën 13:00 do t'i kumtojë informacionet fillestare për zgjedhjet nga PP në mbarë vendin

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Komisioni i përkohshëm i Prokurorisë Publike për monitorimin e veprave...

Shpallet thirrje për masën 3 nga IPARD 3 programi

Shpallet thirrje për masën 3 nga IPARD 3 programi

Shkup, 13 prill 2024 (MIA) - Fillon thirrja për masën 3 nga programi i ri IPARD 3, me buxhet të...

Osmani:  Ndryshimet kushtetuese menjëherë pas zgjedhjeve, para formimit të qeverisë, është i nevojshëm konsensus shtetëror për anëtarësim në BE

Osmani: Ndryshimet kushtetuese menjëherë pas zgjedhjeve, para formimit të qeverisë, është i nevojshëm konsensus shtetëror për anëtarësim në BE

Shkup, 5 prill 2024 (MIA) - Kandidati për President i Frontit Evropian, Bujar Osmani, sot paralajmër...

Koalicioni VLEN: Shqiptarët nuk do t'ia falin Bujar Osmanit për rastin

Koalicioni VLEN: Shqiptarët nuk do t'ia falin Bujar Osmanit për rastin "Monstra"

Shkup, 27 mars 2024  Ashtu si...

Stirk: Do të ndjekim dy lloje zgjedhjesh në një ditë, numri i vëzhguesve nuk është i pazakontë

Stirk: Do të ndjekim dy lloje zgjedhjesh në një ditë, numri i vëzhguesve nuk është i pazakontë

Shkup, 21 mars 2024 (MIA) - Zyra e OSBE-së për institucione demokratike dhe të drejta të njeriu...

Jakimovski ka parashtruar kallëzim penal kundër një personi të panjohur për vendosjen në

Jakimovski ka parashtruar kallëzim penal kundër një personi të panjohur për vendosjen në "listën e zezë" të Departamentit të Shtetit.

 Shkup, 20 mars 2024 (MIA) - Kryetari aktual i Komunës së Karposhit, lideri i GROM-it dhe kandi...

Ahmeti: Është me rëndësi të madhe ndryshimi i Kushtetutës, që vendi të anëtarësohet në BE

Ahmeti: Është me rëndësi të madhe ndryshimi i Kushtetutës, që vendi të anëtarësohet në BE

Shkup, 19 mars 2024 (MIA) - Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti tha sot se va...

Komisioni për Mbrojtje nga Diskriminimi me aktivitete parandaluese gjatë zgjedhjeve

Komisioni për Mbrojtje nga Diskriminimi me aktivitete parandaluese gjatë zgjedhjeve

Shkup, 12 mars 2024 (MIA) - Komisioni për Parandalim dhe Mbrojtje nga Diskriminimi (KPMD) sot do të...

Trendafillov për ndërtesën e LSM-së: Shpresojmë që gjykatësit nuk do t'i nënshtrohen presionit politik ose oligarkik dhe se drejtësia do të fitojë

Trendafillov për ndërtesën e LSM-së: Shpresojmë që gjykatësit nuk do t'i nënshtrohen presionit politik ose oligarkik dhe se drejtësia do të fitojë

Shkup, 28 shkurt 2024 (MIA) - Lidhja e Sindikatave të Maqedonisë (LSM), që ta parandalojë konfiskimi...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR