• e enjte, 25 korrik 2024
MPB: Procesi zgjedhor kaloi në atmosferë të qetë, të sigurt dhe demokratike, pa pengesa dhe dhe incidente më të mëdha

MPB: Procesi zgjedhor kaloi në atmosferë të qetë, të sigurt dhe demokratike, pa pengesa dhe dhe incidente më të mëdha

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme, Pançe Tosh...

Bojmacaliev: Me pesë mjete lundruese garantojmë sigurinë e kufirit dhe të Liqenit të Ohrit

Bojmacaliev: Me pesë mjete lundruese garantojmë sigurinë e kufirit dhe të Liqenit të Ohrit

Ohër, 8 prill 2024 (MIA) - Zëvendësministri plotësues i Punëve të Brendshme Mitko Bojmacaliev sot së...

Bojmacaliev: NJPB Gjorçe Petrov me 50% të realizimit të krimeve sipas detyrës zyrtare

Bojmacaliev: NJPB Gjorçe Petrov me 50% të realizimit të krimeve sipas detyrës zyrtare

Shkup, 14 mars 2024 (MIA) - Zëvendësministri plotësues i Punëve të Brendshme, Mitko Bojmacaliev sot...

Bojmacaliev: Dërgesa e fundit e formularëve është dëshmi se sistemi funksionon

Bojmacaliev: Dërgesa e fundit e formularëve është dëshmi se sistemi funksionon

Shkup, 23 shkurt 2024 (MIA) - Dërgesa e fundit e formularëve është dëshmi se sistemi funksionon...

MPB: Ambasadori francez u takua me Toshkovskin, Bushin dhe Bojmacalievin

MPB: Ambasadori francez u takua me Toshkovskin, Bushin dhe Bojmacalievin

 Shkup, 19 shkurt 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme në Qeverinë teknike, Pançe Toshko...

Vendimi edhe për një pagë për të punësuarit që kanë punuar në procesin e zëvendësimit të dokumenteve personale kaloi në seancë qeveritare

Vendimi edhe për një pagë për të punësuarit që kanë punuar në procesin e zëvendësimit të dokumenteve personale kaloi në seancë qeveritare

Shkup, 13 shkurt 2024 (MIA) - Zëvendësministri plotësues i Punëve të Brendshme, Mitko Bojmacaliev, n...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR