• e hënë, 15 korrik 2024
Mickoski: Këto janë zgjedhje në të cilat votoni “për” dhe “kundër” Maqedonisë, nuk ka alternativë të tretë

Mickoski: Këto janë zgjedhje në të cilat votoni “për” dhe “kundër” Maqedonisë, nuk ka alternativë të tretë

Shkup, 11 prill 2024 (MIA) - Këto janë zgjedhje në të cilat duhet të vendosim nëse Maqedonia do të e...

Trençevska: Bashkëpunimi me komunat është kyç, investojmë në projekte prej të cilave përfitime kanë qytetarët

Trençevska: Bashkëpunimi me komunat është kyç, investojmë në projekte prej të cilave përfitime kanë qytetarët

Shkup, 3 korrik 2023 (MIA) - Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jovanka Trençevska dhe kryetar...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR