• вторник, 18 јуни 2024
Презентација на ИПА проектот „Активација на ранливи групи на пазарот на труд“

Презентација на ИПА проектот „Активација на ранливи групи на пазарот на труд“

Скопје, 26 мај 2023 (МИА) - Во Скопје денеска ќе биде презентиран ИПА проектот „Активација на ранлив...

Image

Остани поврзан