• понеделник, 17 јуни 2024
Се извезуваат последните контејнери контаминирана почва од  ОХИС од „ЛОТ“ 3, почнува извозот од „ЛОТ“ 4

Се извезуваат последните контејнери контаминирана почва од ОХИС од „ЛОТ“ 3, почнува извозот од „ЛОТ“ 4

Скопје, 16 април 2024 (МИА) – Со денешниот извоз на последните три контејнери со околу 63 тони почва...

Image

Остани поврзан