• понеделник, 17 јуни 2024
Ковачевски: ЕУ е нашата единствена алтернатива, добредојдени се сите оние кои се за европска интеграција на државата

Ковачевски: ЕУ е нашата единствена алтернатива, добредојдени се сите оние кои се за европска интеграција на државата

Скопје, 11 јануари 2024 (МИА) – Единствена алтернатива на нашата држава е зачленување во Европската...

Image

Остани поврзан